De Hackensaw Boys, Bluegrass / Americana band uit Charlotteville, Virginia, (VS), presenteert op 10 januari aanstaande haar nieuwe CD ‘For the Love of a Friend’. Na het overlijden van René Verkerk op de Zesde Molen van de Overwaard in februari van 2012 bleek dat een hoop van zijn vrienden door René deelgenoot waren gemaakt van zijn liefde voor deze band en haar muziek. Op facebook rammelde het van de posts met muziek van de Hackensaw Boys.

Vrienden van René zochten contact met de band en van het één kwam het ander. Op 24 mei trad de band op voor vrienden en bekenden van René in Café de Klok te Kinderdijk, na eerst een week in Kinderdijk te hebben doorgebracht EN een paar dagen gelogeerd te hebben op de Blokkerse Wip. Concert en week daaraan voorafgaand werden opgenomen in beeld en geluid. Resultaat: een CD met het concert en een DVD met een documentaire over de week en een deel van het concert.

Op youtube staat een zgn. promo-trailer van de DVD.

Op wordt vermeld hoe je aan kaarten (15 euro) voor het concert kunt komen.

Op kun je ook je like achterlaten. Als je zelf op facebook zit natuurlijk:-)

Voor degenen die niet op facebook zitten maar wel kaarten voor het concert willen: stuur een mail naar hackensawkinderdijk@gmail.com, vermeld naam en adres en hoeveelheid kaarten je wilt.

Opbrengst van concert en 50% van de opbrengst van de CD gaan naar een studiefonds voor Marijn, de dochter van René.

Met vriendelijke groeten,

Peter Paul Klapwijk