Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

transsylvanians in Den Bosch op 29 december

  • w2

    Zaal Open: 20.30 uur

    Aanvang: 21.00 uur

    Entree: ?15,-

    Speedfolk zonder grenzen!

    Deze band is de enige band die in veertien jaar Noord Zuid Bevijdingsfestival twee maal heeft gespeeld en tweemaal een groot succes was.

    Deze vijf musici uit Hongarije weten wat ze willen en hoe dat te bereiken: een ongeremd feestend en dansend publiek. Als ze eenmaal op dreef zijn kan niemand ze stoppen in de perfecte mix van oude hongaarse dansmuziek, aggressieve rock en het indringende geluid van zangeres Szilvana. Een vrouw op contrabas is vrij ongebruikelijk. Maar als ze ook nog zingt met het temperament van een She-Devil, weet je dat het goed zit qua passie. Ook de basviool, gitaar en drums gaan tot het uiterste. The Transsylvanians gaan niets uit de weg en mixen alle emoties en stromingen die raken. Zet je schrap voor deze muzikale wervelwind die iedereen meetrekt naar het hart van de muze. Feestfolk waar je induikt! En voor wie niet meer te stoppen is.

    Aansluitend dansen op de echte folk-dj ‘Rob is a DJ!’

  • w2

    zaterdag 29 december:

    The Transsylvanians

    w2 concertzaal:

    Boschdijkstraat 100

    Den Bosch

    073 6123422

    www.w2.nl