De Herfstweek XXL 2013 draait op volle toeren mee met de actuele volksmuziek en met een nieuwe generatie muzikanten en muziekliefhebbers. Zij biedt maar liefst 4 workshops aan die te scharen zijn onder het thema folk, folkrock en folkpop met elementen als mooie sterke melodiën, feel good music, meezingen en de trend om meer eigen muziek te schrijven. De Herfstweek XXL borduurt op deze nieuwe traditie voort. Ook is er een workshop balfolk, Zuid-Amerikaanse muziekstijlen, muziek uit Transylvanie en samenspel internationaal.

Meer informatie over de workshops en de docenten kun je lezen op de website van Stichting Volksmuziek Nederland. Via de site kun je je ook inschrijven. Stichting Volksmuziek Nederland / Herfstweek XXL

Alle docenten zijn zelf als muzikant werkzaam en willen hun kennis, ervaring en specialisme graag doorgeven aan de cursisten. Zo leer je steeds iets nieuws en kun je zelf je eigen stijl leren ontwikkelen.

De Herfstweek XXL is een kleine week genieten van het maken van muziek, het beluisteren ervan, vriendschap en de ontspanning van een volledig verzorgde vakantie in een mooie landelijke omgeving!

De Herfstweek XXL wordt gehouden van zondagavond 20 t/m zaterdagochtend 26 oktober 2013, in conferentiecentrum YMCA De Glind, in jeugddorp De Glind, regio Amersfoort. Voor jongeren tot 21 jaar kost deze week € 387,00, voor volwassenen € 430,00 (lesgeld/volpension).